Parhaat selaimella pelattavat fantasiapelit

Useat peliyhtiöt kehittävät nykyään pelejä, joita voi sujuvasti käyttää useilla eri laitteilla eli perinteisten pöytäkoneen ja kannettavan lisäksi tableteilla ja mobiililaitteilla. Vaikka pelaaminen ja Internetin selaaminen erityisesti älypuhelimilla erilaisten sovellusten kautta on yleistynyt huomattavasti viime vuosien aikana, pitää perinteinen PC-pelaaminen verkkoselainta käyttämällä yhä pintansa.

Fantasiapelit sisältävät usein näyttävän värimaailman ja paljon yksityiskohtia, minkä takia ne asettavat haasteita pelien kehittäjille. Kuitenkin seuraavien fantasiapelien on havaittu toimivan erityisen hyvin selaimella:

Stormfall: Age of War

Stormfall: Age of War on 2D-grafiikkaa käyttävä fantasia- ja strategiapeli, jossa pelaajan tulee puolustaa linnaansa vihamielisiä hyökkääjiä vastaan, vahvistaa sen suojausta ja hallita armeijaa. Pelaaja voi tutustua ikivanhaan tietämykseen (“Lost Arts”) ja näin rakentaa uudenlaisia rakennuksia, kouluttaa sotajoukkoja ja kehittää aseita. Tämä Plariumin kehittämä peli toimii sujuvasti jopa Windows XP -käyttöjärjestelmällä ja sen pelaaminen selaimessa sujuu miellyttävästi.

Tower Quest

Fantasia on kuuma sana myös kolikkopelien maailmassa. CasinoEurolta löytyvä Tower Quest on melko perinteinen kolikkopeli toteutuksensa puolesta, mutta näin vahvasti fantasiahenkinen – ehkäpä World of Warcraftin inspiroima – teema on uutta kolikkopelille. Play’n Go -kehittäjän julkaisema Tower Quest kiinnostaa kuitenkin varmasti muitakin kuin fantasiafaneja, eikä vähiten siksi, että siinä pelaajalla on mahdollisuus saada panoksensa takaisin peräti 500-kertaisena. Harvoin kolikkopeliin on onnistuttu luomaan näin ainutlaatuista seikkailun tunnelmaa – ja vieläpä toteutettu se sujuvasti käytettäväksi selaimella, mobiililla ja tabletilla! Käy tutustumassa Tower Questin viehättävään pelimaailmaan täällä.

Drakensang Online

Drakensang Online on grafiikkansa puolesta omaa luokkaansa. Tämä Bigpointin kehittämä peli käyttää 3D-grafiikoita, jotka on luotu aikaa ja vaivaa säästämättä ja sen kyllä huomaa – hyvin toteutettuja keskiaikaisia linnoja, hämäriä luolastoja, vehreitä metsiä ja upottavia soita on ilo katsella. Drakensang Online on ns. tietokoneroolipeli, jota pelataan nimensä mukaisesti verkossa yhteistyössä muiden pelaajien kanssa. Pelissä on jopa 100 tuntia sisältöä ja pelaaja voi pitkälti muokata hahmoaan ja kehittää hahmonsa ulkonäköä ja taitoja haluamallaan tavalla. Drakensang Onlinessa pelaajat liittoutuvat taistellakseen Anderworldissä asustavia inhoja lohikäärmeitä ja villejä monstereita vastaan.